Hyvinvointi työelämässä on koko Suomen etu

Seuraavan kerran Työhyvinvointi-messut järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 11.–13.9.2018 yhdessä EuroSafety- ja Logistiikka-messujen sekä Työterveyspäivien kanssa.

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 11.–15.9.2016 järjestetty EuroSafety-, Työhyvinvointi- ja Logistiikka-tapahtumakokonaisuus sekä ensimmäistä kertaa Tampereella järjestetyt Työterveyspäivät toivat yhteen 8636 turvallisuus-, työhyvinvointi-, materiaalinkäsittely- ja logistiikka-alojen ammattilaista.

– Nyt 62. kertaa järjestetyt Työterveyspäivät pidettiin ensimmäistä kertaa Tampereella, samanaikaisesti Työhyvinvointi-, EuroSafety- ja Logistiikka-messujen kanssa. Oli hienoa olla mukana tuhansia ihmisiä houkuttelevassa kokonaisuudessa ja tunnelma oli aamusta asti kohdallaan. Tampereelle tulo oli oikea päätös ja tavoitteemme on jatkaa täällä myös vuonna 2018. Tästä on hyvä jatkaa, ensi kerralla tehdään vielä isommin ja paremmin, toteaa Työterveyslaitoksen pääjohtaja Antti Koivula.

Kaipaatko kuvia messuista? Tiedotteita tai logoja? Ne löytyvät materiaalipankista.
Täältä »

Työhyvinvointi-messut hyvän työelämän puolestapuhuja

EuroSafety eli Tampereen kansainväliset turvallisuusmessut toteutetaan ensi vuonna jo 16. kerran ja Työhyvinvointi-messut seitsemännen kerran. Kokonaisuus laajenee 63. kerran pidettävillä Työterveyspäivillä ja neljännen kerran järjestettävillä Logistiikka-messuilla.

Katso  tunnelmia edellisiltä messuilta kuvina ja videoina.

VIDEO: Mikä työssä kuormittaa?
(Haastattelussa tiimipäällikkö Kirsi Ahola Työterveyslaitokselta.)

VIDEO: Stressinhallinta ei ole mitään mystiikkaa

(Haastattelussa ylitarkastaja Hannu Stålhammar sosiaali  ja terveysministeriöstä.)  
Työterveyslaitos ja Tampereen Messut Oy yhteistyöhön


Tärkeät kohderyhmät kerralla

ihmisvilinää kuva etusivulle

– Tarkoituksemme on järjestää ajankohtaisseminaari työterveyden, työhyvinvoinnin ja työturvallisuuden ammattilaisille ja esitellä osaa aiheista myös messuosastomme kautta kaikille messuvieraille Tampereen Messujen kanssa, sanoo johtaja Marja Tuomainen Työterveyslaitokselta.

– Näiden neljän tapahtuman synergiaetuihin liittyvät odotukset olivat korkealla, ja onnistunut tapahtuma todisti, että tämä kokonaisuus toimi erinomaisesti. Kävijöiden laatu oli korkea ja paikalla olivat juuri ne oikeat ammattilaiset.

» Tiedote 15.9.2016
 Messujen tunnelmia kuvien ja liikkuvan kuvan muodossa


Hyvinvointi kannattaa taloudellisesti

pyöräparkki Kuntotesti
Työhyvinvointi-, EuroSafety- ja Logistiikka-messujen tunnelmia ja fiiliksiä sekä kuvina että videoina löydät Tampereen Messujen materiaalipankista ja Youtube-videokirjastosta.

Tervetuloa mukaan tutustumaan messujen meininkiin.

» Videokirjasto


» Materiaalipankki

Työterveyslaitoksen mukaan panostukset työhyvinvointiin maksavat itsensä moninkertaisena takaisin, joten hyvinvoiva henkilökunta on työnantajan tärkein voimavara. Työpaikan hyvinvoinnin merkitys kilpailukykyyn, maineeseen ja kannattavuuteen on korvaamaton.

» Katso lisää


Toiminnan takaa Netland AppRunner
Tampereen Messut Oy | Ilmailunkatu 20 | 33900 Tampere | info (a) tampereenmessut.fi | www.tampereenmessut.fi
Asiakaspalvelu | p. 0207 701 222 (ark. klo 8–16) | asiakaspalvelu (a) tampereenmessut.fi

Tampere Trade Fairs Ltd | Ilmailunkatu 20 | FIN-33900 Tampere | info (a) tampereenmessut.fi | www.tampereenmessut.fi
Customer service | Tel.+358 207 701 222 (on weekdays 8 am - 4 pm) | customerservice (a) tampereenmessut.fi

Oikeudet muutoksiin pidätetään. All rights reserved for changes.